SE*Pawpoint's
Vi finns i Hässelby,
Stockholm, Sweden

Kontakta oss gärna!

Vi är med i SVERAK
Sveriges största kattförbund

BEST IN SHOW!

Under utställningshelgen i Gävle i mars blev Caspar inte bara ena dagen utan även dag 2 , BIS. Ena dagen med alla domarrösterna och andra dagen med 2 av 3 domarröster. Burgrannen Tusse knep faktiskt en röst. Tusse var precis som Caspar nominerad bägge dagarna. Otroligt stolt över bägge killarna.

Sen hade Birka kattklubb en lite annorlunda utställning i April, nämligen en drop in. Man fick en tid man skulle infinna sig och blev man inte NOM så fick man åka hem. Den dagen ställdes bara Skrållan och Tusse och det var för att få certen. Tusse blev då Grand Internationell Champion, nu jagar vi vidare mot Supeme.

4-5 maj var vi i Västerås på utställning, då hade vi med oss 3 katter. Caspar, Tusse och Skrållan. Skrållan blev Champion, Caspar Internationell Champion och Tusse tog sina första cert mot Supreme som är den högsta titel inom utställning.

Den 4 april så kom äntligen Nevitas mkt efterlängtade kull. 4 små under, 2 korthårs honor, 1 långhårig hane och en långhårig hona. I nuläget är de alla under värdering men minst 1 korthårig hona är ledig redan nu. Hör av er om intresse finns.

Tyvärr så blev det inga kattungar efter Polly denna gång, hon kommer nu kastreras och övergå till sin fodervärd.
Vi planerar att para Roxie efter sommaren ungefär (man vet aldrig med löp) samt Celine i höst.

Dela gärna